Over ons

Een koord is sterker dan de losse touwen of draden waaruit het bestaat. Dat is Twijn. Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de bevordering van werkplezier, vrijheid en beloning van vrouwen in de zorg en specifiek osteopathie. Wij samen zijn sterker als los van elkaar.

Door gezamenlijk zaken te regelen (zoals dit in een werkgever en werknemers relatie zou gebeuren), maar ook vanuit de winst extra geld uit te keren aan de vrouwen die het werk doen is er een ideale balans tussen ondernemen en zekerheid.

De werkgever en werknemer relatie regelt heel veel dingen die een onderneemster veel geld en zorgen zouden kosten. Bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, parttime werken, waarneming en ziekte zijn complexe materie als je dit zelf moet regelen, maar geen glazen bol hebt voor jouw toekomst.

Aan de andere kant doet een salaris over het algemeen geen recht aan de tarieven die gerekend worden voor behandelingen. Wij zorgen dat op basis van jouw performance en tarieven er een extra bonus jouw kant op komt.

Heb je interesse en ben je (startend) osteopaat?

Neem dan contact met ons op!